Bryllups diskotek og dj
Læs mere om, hvordan vores bryllups dj kan berige jeres store aften.

musiker- bryllup dj - dj bryllup

dj til bryllup- bryllup dj- mobildiskotek til bryllup

Bryllups dj under middagen Vores bryllups dj kan spille brude-marchen for brudeparret før de sætter sig til bords. Herefter spiller dj’en behagelig instrumental musik med piano, som svarer til en pianist. Vores dj skaber en variation af diner musikken ved, at spille behagelig instrumental musik med sange /vokal. Under middagen vil vores dj sørger for, at spille skålesange efter brudeparrets ønske, for netop at sætte lidt gang i gæsterne. Bryllups dj’en vil sørge for, at koordinere taler med toastmasteren løbende. En erfaren bryllups dj skal også sørger for, at koordinere dagsordnen med køkkenet. Til et bryllup skal en dj eksempeltvis vide, hvornår der kommer et indslag. Det er netop vigtigt for vores bryllup dj, da vi altid understøtter et indslag med musikken. Ligeledes bakker dj’en op omkring velkommen / velbekomme sangen til et bryllup arrangement.

Dj'en fin-justere brudevalsen 100 % i tempo efter ønske. dj nordjylland - midtjylland

Bryllups musik med dj og diskotek Dj'ens vigtigste udfordring til bryllups festen er, at tilfredsstille såvel det yngre som ældre publikum. Diskotek og dj er nu dages meget moderne, da en dj lettere kan ramme et publikum med stor alders spredning. Med en bryllups dj spiller vi musik, som alle kan synge med på og danse til. Dj'en går gerne et skridt videre og spiller sange som kan "ryste" gæsterne sammen. Det kalder vi en hyggelig stemning til brylluppet, så ALLE kan få muligheden for, at røre sig ud på dansegulvet. Dj'en er god til, at lytte til gæsternes forespørgsler, for netop at få en fornemmelse af den fortrukne genre.
dj- fest dj - dj midtjylland

bryllups musiker- bryllup og dj- alsidig bryllup musik

".... Ja man kan godt få danske hits fra 80’erne med et diskotek...... siger vores dj og tilføjer.... et diskotek er ikke dunkende bass lyde med stroboskop, når vi taler bryllups fest.... Vores dj leverer gerne danske hits fra 80’er og 90’er krydret med det nyeste fra idag, hvem kan trods alt stå stille til klassiske danske 80o’er hits, når dansegulvet lyser op og disko kuglen sender danse signaler rundt i lokalet.....?" :)

diskotek bryllup- disko bryllup- mobildiskotek

Lykkelig brudepar siger efter festen
........."Tusind tusind tak for fantastisk musik til vores bryllup i lørdags. ❤️ Du gjorde det virkelig godt både under maden, og da festen rigtig gik i gang. Vi vil varmt anbefale dig til andre. Vh. Maja R."
Count of comments: 0
Posted on 26 Sep 2014 by shadow
Powered by CuteNews