DJ Profil
Alsidigmusik.dk tilbyder kvalificerede voksen dj's til bryllups festen og runde fødselsdage med mange års erfaring i branchen. Alsidigmusik.dk spiller primært til bryllup og runde fødselsdag. Mit navn er Niclas og jeg er 36 år ung :) Jeg fik foden indenfor musik branchen, da jeg i 1997 kom i lære som dj i jomfru ane gade på diskotek Manhatten (daværende diskotek Sidegaden).I det man som dj oftest er låst fast i bestemte genre på stationær diskoteker, valgte jeg efter nogle år kun, at fokuserer på mobildiskoteker til private arrangementer.

I gennem forskellige mobildiskoteker har jeg spillet musik til privat arrangementer for både det yngre og det modne publikum rundt i hele Jylland før AlsidigMusik.dk blev til. Her igennem fik jeg muligheden for at underholde et bredt publikum og spille musik på kundens vilkår. Det har været meget udfordrende at spille med overvægt af danske klassikere, salsa-musik, rock musik, popmusik mm. til privat arrangementer, hvilket jo gør, at to fester ikke er ens. Med en serviceminded tilgang sætter jeg som dj meget fokus på kundernes behov og ønsker, således at de kan føle sig i gode hænder og jeg kan lægge navn til.

erfaren dj, dj nordjylland, dj midtjylland, dj bryllups musikbryllups djDj's v/Alsidigmusik's.dk
Dj's som er tilknyttede AlsidigMusik.dk siden dag et deler samme passion og seriøsitet som jeg selv, hvorfor de er valgt som dj's på min liste. Peter 28 år gammel og Kim 40 år år gammel. Med et disko hjerte tager vi ansvaret for musikken til dit bryllup og med et smil på læben tager vi imod musik ønsker fra dine gæster. Grundet den stor alders forskel der typisk er til et bryllup el. rund fødselsdag, har vi alle tre en bred samling af musik, som vi er lidt stolte af.

Dj Påklædning:
Pianist og dj møder altid op i jakkesæt og slips. Det forpligter, at matche det selskab vi spiller for.

Alkoholfri politik:
Vi adskiller fritid og arbejde markant og derfor har vi alkoholfri politik.
Count of comments: 0
Posted on 26 Sep 2014 by shadow
Powered by CuteNews