TILBUD: LIGE NU GIVER VI 1000,-KR I RABAT VED BOOKING. TILBUDET GÆLDER KUN ARRANGEMENTER I 2016 OG ER TIDSBEGRÆNSET!!!!!

Mangler du Dj & mobildiskotek til 30 år , 40 år og 50 års fødselsdags fest med dinner-musik & danse-musik?

Under middagen tilbyder vi en flink fest dj i 30'erne, som sørger for at spille hyggelig dinner-musik. Dinner-musikken er afslappende og på tale- niveau. Dj'en vil naturligvis være behjælpelig med koordinering af indslag i løbet af aftenen.

Med et alsidigt mobildiskotek til runde fødselsdage tager vi ansvaret for en hyggelig stemning, fra gæsterne sætter sig til bords, til de indtager dansegulvet. Dj'en har 15 års erfaring med, at underholde et bredt publikum og elsker, at se et fyldt dansegulv med glæde gæster. Alsidigmusik.dk lever for alvor op til sit navn og spiller musik til enhver smag, så alle kan føle sig velkomne på dansegulvet. Med en fest dj skruer vi gerne tiden tilbage med danse venlige toner fra 60ér, 70'er, 80'er til idag. Dj'en modtager gerne ønsker til musikken ved booking. Dj'en spiller meget gerne musik på opfordring.

Dj'en kan spille melodien til medbragte sange & skåle-sange.

dj 80'er musik, fødselsdags musik, danske hits med dj

80'er dj- mobildiskotek - dj og fødselsdag, danske hits med dj Kunde reference
"Vi havde valgt AlsidigMusik.dk ved Niclas til vores sølvbryllupsfest, der var fra start en god kommunikation mellem Niclas og os omkring musikvalg, samt musik til eventuelle sange. Niclas var ligeledes behjælpelig med at stille højtaler til rådighed, da der skulle vises en video. Vi er utrolig glade for hele arrangementet og har kun fået positive tilbagemeldinger på musikken. Helt klart jeg vil anbefale AlsidigMusik.dk til andre der skal holde fest, som de ældre udtrykte det, vi kan jo bare vælge en sang, og han spiller den". Hilsen Bettina og Bo
Powered by CuteNews