AlsidigMusik.dk tilbyder voksen dj & mobildiskotek til 30 år , 40 år og 50 års fødselsdags fest med dinner musik & danse- musik. Med et alsidigt mobildiskotek til runde fødselsdage tager vi ansvaret for en hyggelig stemning, fra gæsterne sætter sig til bords, til de indtager dansegulvet.

Under middagen tilbyder vi en fest dj i 30'erne, som sørger for at spille hyggelig dinner-musik. Dinner- musikken er afslappende og på tale- niveau. Dj'en vil naturligvis være behjælpelig med koordinering af indslag i løbet af aftenen.

Musikken til dansen er meget bredt og alsidig. Med en fest dj skruer vi gerne tiden tilbage med danse venlige toner fra 60ér, 70'er, 80'er til idag. Dj'en modtager gerne ønsker til musikken ved booking. Dj'en spiller meget gerne musik på opfordring.

Dj'en kan spille melodien til medbragte sange & skåle-sange.dj, mobildisko jylland, diskotek+dj, dj+mobildiskotek, dj aalborg, dj+ 30års fødselsdag, dj+ 40år dj, mobildiskotek+50år+fødselsdag, fest+dj+nordjylland, midtjylland+dj, dj og lys
Powered by CuteNews