DJ og Mobildiskotek med 80'er fest musik til runde fødselsdage 40år /50 års
Ønsker du en erfaren voksen Dj & mobildiskotek til fødselsdags fest med diner-musik & danse-musik? Så læs videre her..

Under middagen tilbyder vi en smilende fest dj i 30'erne, som sørger for at spille hyggelig diner-musik. Diner-musikken er afslappende og på tale- niveau. Dj'en vil naturligvis være behjælpelig med koordinering af indslag i løbet af aftenen.

Med et alsidigt mobildiskotek til runde fødselsdage tager vi ansvaret for en hyggelig stemning, fra gæsterne sætter sig til bords, til de indtager dansegulvet. Vores dj har 16 års erfaring med, at underholde et bredt publikum og elsker, at se et fyldt dansegulv med glæde gæster. Alsidigmusik.dk lever for alvor op til sit navn og spiller musik til enhver smag, så alle kan føle sig velkomne på dansegulvet. Med en fest dj skruer vi gerne tiden tilbage med danse venlige toner fra 60ér, 70'er, 80'er til idag. Dj'en modtager gerne ønsker til musikken ved booking. Dj'en spiller meget gerne musik på opfordring.

Dj'en kan spille melodien til medbragte sange & skåle-sange.

dj 80'er musik, fødselsdags musik, danske hits med dj

80'er dj- mobildiskotek - dj og fødselsdag, danske hits med dj Kunde reference
"Vi havde valgt AlsidigMusik.dk ved Niclas til vores sølvbryllupsfest, der var fra start en god kommunikation mellem Niclas og os omkring musikvalg, samt musik til eventuelle sange. Niclas var ligeledes behjælpelig med at stille højtaler til rådighed, da der skulle vises en video. Vi er utrolig glade for hele arrangementet og har kun fået positive tilbagemeldinger på musikken. Helt klart jeg vil anbefale AlsidigMusik.dk til andre der skal holde fest, som de ældre udtrykte det, vi kan jo bare vælge en sang, og han spiller den". Hilsen Bettina og Bo
Count of comments: 0
Posted on 26 Sep 2014 by shadow
Powered by CuteNews