bryllups dj og mobildiskotek
Diskotek og dj til festen behøver minimal plads. Vi er efterhånden meget rutinerede i, at tilpasse udstyret til det pågældende lokale, uden at gå gæsterne i vejen. Dj'en kan som regel indskrænke diskoteks- udstyret til 2,5*2,5 meter i mindre lokaler og kan nøjes med alm. stikkontakt på 230v. Det svarer til, hvor meget et duo band normalt fylder.

LYS & diskotek til festen
For en god ordens skyld vil vi gerne præcisere, hvad vi mener med lys & mobildiskotek for voksne til festen. I det vi hovedsageligt spiller til runde fødselsdage samt bryllups arrangementer, har vores dj stramme regler for, hvilke disko lys der er forsvarlige at benytte, når der er tale om blandet publikum i alle aldre til festen. Med et voksen mobildiskotek underholder vi dig og dine gæster med høj standard. Diskotekets størrelse samt præsentation er valgt med omhu. Musik volumen er konstant under kontrol i løbet af hele arrangementet.

Formålet med disko lys er, at skabe en "attraktiv & hyggelig stemning" på selve dansegulvet uden, at genere gæsterne. Det er selvfølgelig muligt, at fravælge diskoteks- lys til festen. Til bryllup og runde fødselsdage medbringer vi naturligvis disko kuglen, som er med til, at skabe disko effekt.

mobildiskotek nordjylland, mobildiskotek midtjylland,dj jylland, dj

Disko musik med alsidigmusik.dk Vi underholder dig og dine gæster med disko musik fra 70'er til idag. Disko musik fra 80'erne fylder en del i vores repertoire og vi må erkende, at danske klassikere fra 80'erne og 90'erne stadig er ret populær. I følge vores dj, så handler det om, at spille musik med gang i som man kan synge og danse til som par. Se venligst vores repertoire for detaljer. Vi tager også højde for specifikke ønsker fra arrangøren og spiller gerne på opfordring. Med over 15 års erfaring med mobildiskotek til bryllup og runde fødselsdage tilbyder vi en dj til jeres fest, som har forståelse for en hyggelig stemning med gang i. Ring og høre nærmere om, hvordan vi med et diskotek til festen kan berige jeres arrangement.

Vi benytter os kun af professionelt diskoteks udstyr, som er 100 % ejet af AlsidigMusik.dk
Count of comments: 0
Posted on 26 Sep 2014 by shadow
Powered by CuteNews