Bryllups pianist i Nord og Midtjylland
Til brylluppet tilbyder vi en uddannet pianist med såvel klassisk som rytmisk inspireret repertoire på tale niveau. Fantastisk oplevelse med en yderst professionel pianist med over 30 års erfaring med selskabs musik. Fest sange bliver altid akkompagneret i passende toneart og i forhold til selskabets tempo.

Vi tilbyder bryllups Dj og middags pianist til den samme fest

bryllups pianist- pianist til bryllup, pianist jylland/></center>
<br><br>
<b>Et lille udpluk af Pianistens repertoire til bryllups festen</b><br>

<center>
<li> Lovestory
<li> Best of ABBA
<li> Best og the Beatles 
<li> Theme of Godfather 
<li> Hello af Lionel Richie
<li> Matador & Olsen banden
<li> Lately af - Stevie Wonder  
<li> Kvinde min Gasolin/ Kim L
<li> Song for Guy -  Elton John
<li> You Got A Friend af - Carol King
<li> Have I told U lately -  Rod Stewart
<li> Für Elise - af Ludwig van Beethoven
<li> Rock & roll potpourri - (blue suede shoes)
<li> What a wonderfull world - Louis Armstrong
<li> Strangers In The Night, My Way - Frank Sinatra
<li> Love Me Tender, Can´t Help Falling In Love - Elvis mm.
</center>
<br>
<img src=
Pianisten til brylluppet
Pianisten medbringer altid selv piano med ud til festen, hvis der ikke allerede forfindes et velstemt piano el. flygel tilstede. Booker I pianist og dj i en samlet pakke hos os, så sørger vi for, at pianisten finder sin plads og har alle nødvendige informationer omkring festen. Ligeledes sørger vi for, at pianisten kommer på plads og kan holde sine pauser i løbet af aftenen uden, at det går ud over musikken. Forudgående aftaler med brudeparret omkring:

* Inmarch musik
* Skåle sange
* Melodier til medbragte sange mm.

vidergives til pianisten før festen. Dj'en sørger for, at koordinere med pianisten mht. tidspunktet for opstilling af udstyret samt spille- tidspunktet, som er relevant for pianisten. Pianisten vil i løbet af aftenen være i tæt kontakt med køkkenet vedr. taler, indslag samt øvrige relevante info, som kræver pianistens opmærksomhed og engagement. Ti sidst men ikke mindst, er det nævnværdigt, at pianisten ligesom dj'en kan finde på, at sætte gang i selskabet under middagen, der virkelig kan få gæsterne op af stolen.Det siger kunderne om vores pianist
Hej Niclas- Så var der lige tid til at svare dig. Vi har kun positive ting at sige om jeres fremtræden. Pianistens musik under maden var tilpas, gode sange, og ikke for høj, så gæsterne stadig kunne tale sammen. Da han skulle spille til sangene som indslag skulle han lige en tone eller to ned, men det gjorde han også, da han blev gjort opmærksom på det:-)

Dit udvalg af sange var fint, det var sange til alle aldre og genrer. Der var dog lige et par ønsker af sange du ikke kunne indfri, men sån vil det altid være:-)For vores fest og gæster var røgmaskine (som blev brugt tilpas), diskokugle og andet i top! At du lige havde stjernekastere med som ekstra underholdning var bare fedt:-)

Så de bedste anbefalinger herfra.. Mvh Janne

Count of comments: 0
Posted on 26 Sep 2014 by shadow
Powered by CuteNews