Bryllups dj referencer - Bryllups musik med dj

Vore dj's har erfaring med bryllupper af forskellig nationalitet.Bryllups musik med dj og pianist
Hej Niclas, Et lidt sent tak for din indsats til vores bryllup d. 2/7. Vi var meget tilfredse med både pianisten under middagen, samt den stemning du fik skabt på dansegulvet bagefter. Du var supergod til at finde ud af hvad vores selskab var til. Og gæsterne har også rost Jer. Vi var lidt spændte på hvordan det ville gå, da vi jo udelukkende havde fundet dig via Google. I levede til fulde op til vores forhåbninger, og vil meget gerne give dig/Jer vores varmeste anbefalinger. Mange hilsner, Anette og Anders

"Vi oplevede en dygtig DJ, som spillede god musik, til et bredt publikum. Vi oplevede, at du spillede musik, som vi havde aftalt & gode sange som jo passede perfekt til et bryllup! Så alt i alt, en god oplevelse:)" De bedste hilsner Rikke & Jen"kære Niclas. Tak for sidst.. Sikke da en fest, den var du også med til, at skabe ,, det var så flot,... Og det glædede, os brudens forældre.. At se den stemning du skabte... Med rigtig god musik. Vi skal sandeligen love for der kom gang i brylluppet.. Da vi havde danset brudevals.. Tusind tak for det Niclas.. Vi bruger dig også igen .. Når vi skal have fest igen.. Det er helt sikkert.. Og skal nok anbefale dig til andre..❤️Endnu engang tusind tak.. Forsat god vind på din vej.. " mvh- Bodil og PerVi havde valgt løsningen med en middags pianist og en DJ. Vi var ovenud tilfredse med "pakkeløsningen, da pianisten spillede varieret og et tilpas lydniveau, som var meget behageligt. Dj'en fortsatte, hvor pianisten slap med at spille meget behagelig musik frem til brudevalsen. Efter brudevalsen blev der skruet op for musikken, og der kom godt gang i dansegulvet, da Dj'en var virkelig god at ramme stemningen og tage mod ønsker. Det skal dog siges, at det hele tiden var muligt at snakke sammen, da lydniveauet var meget passende. Derfor kan vi varmt anbefale "pakkeløsningen" med pianist og Dj fra Alsidigmusik.dk til din næste fest - også selvom alderen på dine gæsterne er lige fra 18 - 80 år.”
Med venlig hilsen Maibritt og Anders.Vi var super tilfredse med din indsats. Vi synes det fungerede super godt hvordan musikken under middagen gik fra instrumental til stadig stille musik med med lidt mere "gang i" for så at gå over til dansemusik efter middagen. Du var god til at fornemme stemningen - stoppe musikken når det var aktuelt og finde de rette melodier frem. Under dansen spillede du god og varieret dansemusik - og jeg synes der var ok gang i dansegulvet. Du fik også flere roser fra gæsterne, og vi synes generelt dit repertoire var meget bredt og varieret.
Vi ville til enhver tid anbefale dig til andre.
Mvh. Kasper & Maria"Vi havde den fornøjelse at have Alsidigmusik.dk til at underholde os til min 50 års fødselsdag. Under middagen var det meget afdæmpet insturmental musik, han spillede, hvilket fungerede så fint. Vi blev spurgt inden gæsterne kom, om vi havde særlige ønsker til dette, men det lagde vi i hænderne på ham, og det forvaltede han så flot. Lydniveauet lod han stige i takt med, at gæsteren blev mere højrøstede, men på intet tidspunkt følte vi, at musiken overdøvede os, hvilket jo er noget af det mest forfærdelige, der kan ske. Efter middagen kom der mere gang i den, og der var plads til både musik, hvor vi kunne "skråle" med, buggiwuggi og/eller bare få os en sving om. Han er en meget behagelig fyr, som tilmed klædte om, da alt var stillet op, i sort jakkesæt og hvid skjorte. Vi har kun godt at sige om Alsidigmusik, og vil gerne på det varmeste anbefale ham til jeres næste fest".
Hanne & Hans"Hej Niclas, Vi er rigtigt godt tilfredse med hele arrangementet - også dit bidrag. Du kom i god tid, var høflig og overholdt vores aftaler om stille dinnermusik og kun en skålsang. Og da dansen endelig kom i gang var du også god til at finde musik ( og tage imod musikønsker) som passede til os og vores gæster, specielt os "gamle" på 50 + som meget gerne ville danse."
Med venlig hilsen Hanne"Vi havde booket Alsidigmusik.dk til vores bryllup. Kommunikationen op til festen var rigtig positiv, og der var hurtig respons på spørgsmål og god mailkorrespondance, samt indtrykket han efterlod var en yderst professionel og oplagt dj. Dj’en fik frie tøjler til at følge gæsterne og stemningen, og havde fået besked på, at gøre det han var bedst til, hvilket han gjorde til UG, og leverede en fest med fyldt dansegulv, høj stemning og natmaden måtte udsættes! Efterfølgende har vi fået mange roser og positive tilbagemeldinger på dj’en og hvor god han var til at følge stemningen.Vi giver vores varmeste anbefalinger til Alsidig- musik.dk –en dj vi gerne benytter en anden gang.”
Pernille & Bo."Tak til pianist for passende baggrundsmusik fra eftermiddag og under middagen. Det var helt perfekt med valg af musik. Også tak for "what a wonderful world" - Perfekt til denne dag! Tak til Niclas for musik i baren til fest og dans - Det var kanon, du spillede fra vores ønskeliste. Vi er nok lidt rock'ede, men du fik det til at passe godt ind i selskabet. Vi er flere, som stadig morer os over at danse i fine kjoler til DAD - Men sådan ønskede vi det skulle være. Tak for kompetent samarbejde, og vi kan til enhver tid anbefale Jer til andre arrangementer."
Lotte & Jacob Højgaard”Tak for din måde at være på! Tak fordi du var medvirkende til, at min 50 års fødselsdagsfest blev en stor succes. Rigtig fin dinnermusik og super dansemusik, der var nogen på dansegulvet hele aftenen.Vores danseglade gæster var meget begejstret, og har givet rigtig mange gode tilbage-meldinger. Jeg vil hermed give dig de bedste anbefalinger, og du kan til enhver tid bruge mig som din reference!”
mvh. Lone & Ole"Kære AlsidigMusik- Vi vil meget gerne anbefalde jer til bryllup, hvis man ønsker noget anderledes musik end det man plejer. Dj´en til vores fest var rigtig imødekommende og smilede, hvilket alle vores gæster lod mærke til. Under festen var han god til at variere musikken så unge som gammel kom ud på dansegulvet, selv min mormor på 68 var ude og svinge træ benet :-) Da min mand og jeg kom på et påfund var dj´en, med på idéen og var god til at vejlede os i musikken til vores ide, så vi fik leveret vores idé som vi havde i tankerne, som vi takker mange gange for. Det vil ikke være sidste gang vi vælger eller fortæller om Alsidigmusik :-)"
Mvh. Pia og Lars Ole.”Vi havde en helt fantastisk dag og den blev hjulpet godt på vej af en proffessionel, yderst oplagt og velkoordieneret dj. Vi følte AlsidigMusik.dk havde en rigtig god fornemmelse af festen. Det var utrolig positivt at der var mulighed for at spille vores medbragte Serbiske sange for at give festen et løft i den helt rigtige retning. Det var på alle måder en tilfredsstillende indsats som vi meget gerne anvender igen. :)”
Milica & Ivan"Vi havde den store fornøjelse af at have Niclas til at spille til vores bryllup. Under maden spillede han stille og rolig musik der var med til at skabe en god og afslappende stemning. Han var også hurtig til at byde ind med musik til festsangene under maden. Til festen efterfølgende var Niclas utrolig god til at ramme den musik gæsterne kunne lide og der var konstant gang i danse-gulvet. Vi kan kun give Niclas vores varmeste anbefalinger, og sige tusind tak for en virkelig vellykket aften"
Mvh. Maria og Sune.
Count of comments: 0
Posted on 26 Sep 2014 by shadow
Powered by CuteNews